Hækklipning Egedal

Bor du i Egedal og har brug for hjælp til hækklipning?

Hos J. Dobel Haveservice har vi erfarne gartnere, der med stor omhu tager sig af hækklipning for private, foreninger og erhverv. Vi er kendt for vores grundige arbejde, vores høje serviceniveau og vores mange tilfredse kunder, og vi håber, at du bliver vores næste tilfredse kunde.

Vi ved, at en flot og velholdt hæk kan gøre en stor forskel for din have og dit hjem. Derfor gør vi altid vores yderste for at levere den bedst mulige service, hvor vi lytter til dine ønsker og behov.

Vores mål er at sikre, at alle hække står flotte og sunde. Vi leverer personlig service tilpasset din situation, uanset om det er en lille hæk eller en stor afskærmning. 

Fordele ved vores hækklipning:

N

Professionelt og ensartet resultat

N

Fremmer hækkens sunde vækst

N

Professionelt udstyr og teknik

N

Sikkerhed ved høje hække

N

Løbende vedligeholdelsesordning

N

Bortkøre affald

Ring til J. Dobel Haveservice på tlf. 91 56 63 08 – for et tilbud på klipning af din hæk.

Fordele ved professionel hækklipning

Når du får en professionel til at klippe din hæk, får du et flot og ensartet resultat, som holder hækken sund og tæt. Vores erfarne team har stor viden om mange forskellige typer hække, som bøgehæk, ligusterhæk og tjørnehæk. Vi bruger moderne udstyr, som sikrer en præcis og effektiv klipning, så hækken står flot uden, at du skal bruge tid og kræfter på det.

En velklippet hæk gør ikke kun haven pænere, men giver også privatliv og en hyggelig stemning. En velholdt hæk fungerer som en naturlig afskærmning, der beskytter mod indkig og samtidig skaber en behagelig atmosfære i haven. Vi tilpasser vores hækklipning til dine behov, så du får den bedste løsning, uanset om du vil have en årlig klipning eller løbende vedligeholdelse. Ved løbende vedligeholdelse kan vi sikre, at hækken altid ser sund og velplejet ud, hvilket sparer dig for besværet og giver dig mere tid til at nyde din have.

Hvad koster hækklipning?

Prisen for hækklipning afhænger af flere ting: typen af hæk, dens højde og bredde, og hvor mange meter der skal klippes. Jo større hækken er, desto mere tid og udstyr kræves. Vi kan dog tilbyde en lavere meterpris ved større opgaver. Du kan bruge vores prisberegner til at få et præcist tilbud, så du ved, hvad det koster at få din hæk klippet. Vi stræber altid efter at tilbyde konkurrencedygtige priser og en høj kvalitet af arbejde, så du får mest muligt ud af din investering i haven.

Vores prisberegner giver dig mulighed for at justere forskellige parametre, så du kan få en nøjagtig idé om, hvad arbejdet vil koste. Vi ved, at det er vigtigt for dig at have kontrol over udgifterne, og derfor sørger vi for gennemsigtighed i vores priser. Du kan også kontakte os direkte for at få et tilbud, der er skræddersyet til din hæk og dine behov.

Beskæring af hæk

Hvis din hæk er blevet for bred eller for høj, kan det være nødvendigt at beskære den i stedet for bare at klippe den. Beskæring foretages normalt om vinteren, fra januar til marts, hvor vi kan trimme hækken mere grundigt for at genskabe den ønskede form og størrelse. Dette er vigtigt for at sikre en sund og tæt hæk. Ved beskæring fjerner vi gamle og døde grene, hvilket giver plads til ny vækst og forbedrer hækkens udseende og sundhed.

En korrekt beskæring kan også hjælpe med at forhindre, at hækken bliver for tæt og begynder at udvikle sygdomme. Vi sørger for, at hækken får den rette balance mellem tæthed og luftcirkulation, så den kan vokse optimalt. Beskæring kan også være en god måde at justere hækkens højde eller bredde på, hvis du ønsker at ændre dens udseende eller tilpasse den til resten af haven.

Hvordan klippes hækken bedst?

En hæk skal klippes, så den er bredere i bunden end i toppen. Det gør hækken mere stabil og sikrer, at lyset kan nå ned til bunden, hvilket fremmer en sund vækst. Når hækken klippes på denne måde, undgår man, at de nederste grene bliver bare, og hækken mister sin tæthed. Nyplantede hække skal især klippes i siderne for at sikre, at de bliver tætte og stærke. Jo mere sideskuddene klippes, jo tættere og mere robust bliver hækken, hvilket giver en flot og fyldig afskærmning.

Når vi klipper hækken, bruger vi altid det rette udstyr, og vi sørger for at arbejde skånsomt for ikke at skade planterne. Vores gartnere er veluddannede og har stor erfaring med at arbejde med forskellige hækketyper, så du kan være sikker på et godt resultat hver gang. Vi rådgiver også gerne om, hvordan du bedst vedligeholder hækken mellem klipningerne, så den forbliver sund og flot.

Hvornår skal hækken klippes?

Det anbefales at klippe hækken to gange om året – gerne før Sankt Hans og igen sidst på sommeren. For at beskytte fuglelivet er det en god idé at vente til juli, når fuglene har forladt rederne. For forskellige typer hække anbefales forskellige tidspunkter, afhængigt af væksthastigheden:

  • Ligusterhæk: Klippes i juni og august. Liguster er en hurtigtvoksende hæk, og ved at klippe den to gange om året opretholder man en tæt og velplejet hæk.

  • Bøgehæk: Klippes én gang om året, gerne fra juli til november. Bøgehække er lidt langsommere i vækst, og derfor er én klipning normalt tilstrækkelig.

  • Tjørnehæk: Klippes i juni og august. Tjørn vokser hurtigt og kan hurtigt blive for bred, hvis den ikke klippes regelmæssigt.

  • Stedsegrønne hække som buksbom, thuja, taks, gran og cypres klippes én gang årligt, typisk i april eller sensommeren. Disse hække har brug for skånsom klipning for at holde dem sunde uden at skade deres vækst.

Ved at vælge de rette tidspunkter til hækklipning kan man sikre, at hækken ser pæn ud hele året og samtidig fremme dens naturlige vækst.

Lad os hjælpe med din hækklipning i Egedal

Hos J. Dobel Haveservice gør vi det nemt for dig at holde din hæk flot og velplejet hele året. Uanset om du har en lille hæk eller en stor afskærmning, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder fleksible løsninger, der passer til dine behov, og vi arbejder altid med stor præcision og omhu. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, og lad os sikre, at din have ser flot ud. Med vores hjælp kan du nyde din have uden bekymringer om vedligeholdelse, og du kan være sikker på, at din hæk altid fremstår fra sin bedste side.

Haveservice på

Abonnement

Lav en fast aftale om, at vi kommer og slår græsset hver anden uge, klipper hækken to gange årligt eller hvad I ellers har af tilbagevendende opgaver – så slipper I helt for at tænke på havearbejdet.

Haveservice

Fra gang til gang

Ring eller skriv til os, når I vil have ordnet noget.

Vi kommer ud og kigger på opgaven, hvorefter I får et uforpligtende tilbud med en fast pris og et tidsrum, hvor vi kan løse opgaven.

Giv os et kald eller send en sms

Slip f.eks. for at:

Rense terrasser

Klippe hæk

Trimme arealerne

Slip for at tænke på jeres udendørs arealer.

Ring til os, så kommer vi ud og kigger på opgaven – det er selvfølgelig helt uforpligtende og koster kun en kop kaffe.